Annonce

Om Kvit.dk

Kvit.dk er en del af Netdoktor Media, som tror på, at viden er vejen til alt godt. Vi er stiftet på visionen om at formidle lægevidenskab i et klart og forståeligt sprog for at nedbryde barrierer mellem læge og patient. Vi tror på, at den bevidste patient er på vej frem med krav om bedre behandling, klarere besked og mulighed for at sammenligne behandlingsmuligheder og sundhedsydelser - præcis som vi længe har set den bevidste forbruger sammenligne varedeklarationer og stille krav.

Netdoktor.dk har hver måned knap en million brugere og to millioner besøg, hvilket har gjort Netdoktor.dk til en af Danmarks mest besøgte websites. Kilde: Dansk Online Index.

Vi sætter vores uafhængighed og uantastelighed over alt, hvorfor der praktiseres skarp adskillelse mellem redaktion og indtægter fra sponsorer og annoncører efter samme princip som på et dagblad.

Flere end 150 af Danmarks mest fremtrædende læger, speciallæger og andre eksperter skriver og opdaterer indholdet på Netdoktor.dk samt besvarer spørgsmål fra brugerne i brevkasserne online.

Dette betyder, at vi altid kan være sikre på, at standarden på vore artikler er høj. Vi lægger stor vægt på samarbejdet mellem redaktionen og vores faste stab af eksperter og betragter os selv som en helhed.

Kvit.dk er en del af mediehuset Netdoktor Media, der udover Kvit.dk består af Netdoktor.dk og Medicininstruktioner.dk .